IMG_3087.jpeg

Expertise

Met wat voor vragen kun je bij mij terecht?

 

 Jij

ontwikkelen van (leiderschap)vaardigheden, stressreductie, omgaan met angst, woede, verdriet, conflict, verlies, rouw. 

 

Je team

Vraagstukken rondom samenwerken, leiderschap, cultuurverandering en groepsdynamica.

Je organisatie

Als extern vertrouwenspersoon en onderzoeker hou ik me bezig met vragen van mensen die kwesties hebben in hun organisatie rondom integriteit en omgangsvormen.

Als er een ernstig incident is geweest ben ik er voor de eerste opvang van medewerkers en ter ondersteuning van de directie.

Andere werkzaamheden die ik doe voor organisaties zijn in de rol van toezichthouder en als visitator. 

Werkwijze

Randvoorwaarden voor een gesprek waarin jij je kwetsbaar op durft te stellen zijn veiligheid en vertrouwen. Daarom nodig ik je van harte uit voor een eerste gesprek, om vast te stellen of het klikt en je een veilige context ervaart, waarbinnen je vertrouwen voelt om op verhaal te komen. 

Mijn werkwijze kenmerkt zich door aandacht voor jouw verhaal, luisteren naar de vragen die je hebt, het doel dat je nastreeft.

 

Na mijn studie psychologie heb ik veel mogen leren van alle mensen die ik in mijn professionele praktijk heb ontmoet. Dat maakt het werk ook zo boeiend, om telkens met elkaar de sleutel te vinden naar wat voor jou werkt. Doordat ik zelf veel verschillende functies en rollen heb gehad kan ik me goed inleven en weet ik welke kansen en beknellingen zich kunnen voordoen. 

3B90EA40-B69E-4F70-9AA0-B56B63628D37.heic